Dagtaak

Elke dag een korte column met reflectie op het nieuws, de actualiteit, opvallende gebeurtenissen of publicaties.
Meestal mild en poëtisch, soms bijtend cynisch. Volg Dagtaak via Twitter.Dagtaak is een initiatief van TVE Tekst en Advies (Ton van Eck). Ton van Eck is eigenaar van uitgeverij Nieuwe Druk.

De meest gelezen columns van het afgelopen kwartaal vindt u hier.

Dagtaak is Blogger des Vaderlands, benoemd op 6 maart 2015 tijdens de finale van het Blogbal. In 2014 Publieksprijs van de Blogparel en 2e bij de vakjury.

DagTaak.org
Overzicht week 26: 26 juni tot 3 juli 2011

Ploegentijdrit Samenwerking , Interviews Schalken en Verhagen en Les Poppys!

Zondag 3 juli 2011

Vandaag in Frankrijk tijdens de Tour de France de ploegentijdrit:

Een lakmoesproef hoe een ploeg er voor staat is altijd de ploegentijdrit, samenwerking, teamstrategie, afspraken onderling, het aanpassingsvermogen van de absolute leider aan de mindere goden binnen de ploeg. Wellicht een idee om dat in het politieke leven ook vaker te doen. En wie weet ook binnen de rechterlijke macht in Nederland. Twee opzienbarende interviews in de NRC en de Volkskrant dit weekend.

Twee gevallen voormannen die hun verhaal mochten doen. Schalken als voorman van het team dat Wilders aangeklaagd heeft voor het Amsterdamse Gerechtshof, en Verhagen als voorm...De Ballade, Tour de France, Reces en de Ketting tussen de Mensen

Zaterdag 2 juli 2011

Opluchting , Reces, Vakantie, Frankrijk. Het is 2 juli, de barbecue op het Binnenhof is opgeruimd, kamerleden met vakantie, de zomer kan beginnen. Le Tour commence. De Tour de France begint, ook als je niet van wielrennen houdt zijn de beelden prachtig, de muziek goed, en de wijn smaakt beter als je naar het dagelijkse Mart Smeets journaal kijkt dan naar Den Haag Vandaag.
Op het moment van schrijven staat Knevel en Dan den Brink aan. Donner maakt grapjes na zware politieke weken en moet de g
Kind van de toekomst Kind van de toekomst, Kathy Beckers, verhalen over het verlies van een baby. Lees ook Dagtaak


Guus Dijkhuizen De nieuwe verhalenbundel van Guusdijkhuizen is uit:Narigheid in Ribfluweel

Met Pa valt niet te Feesten
Trailer van: Met Pa valt niet te feesten, het nieuwste boek van Guus Dijkhuizen, 10 oktober gepresenteerd aan Ed van Thijn. Uitgegeven bij Nieuwe Druk.
Advertentie2
Gewoon Guus Ron Jansen werd in De Gelderlander "de Gelderse Jacques Vriens" genoemd. Voorlezen vanaf ca 5 jaar.
Eigen bedrijf starten
Coaching en advies tijdens en voor de start van uw eigen bedrijf. Van bedrijfsidee tot bedrijfsplan tot implementatie.

Nieuws: Samenwerking met Uitgeverij Nieuwe Druk beklonken